Kover Levegő fertőtlenítő készülékcsalád

EGYEDÜLÁLLÓ, HATÉKONY MEGOLDÁS, MIKROBIOLÓGIAI BIZTONSÁG, TISZTA HEGYI LEVEGŐ, FERTŐZÉSMENTES KÖRNYEZET

 

Pollenek, atkák, vírusok, baktériumok, mikroorganizmusok, por és még sokféle egyéb, légszennyeződést okozó alakos elem van jelen napjaink levegőjében. Ráadásul ezek koncentrációja fokozatosan növekszik. A levegőszennyezés szintje mára irodáinkban, lakásainkban, üzemeinkben, egészségügyi intézményeinkben, azaz környezetünkben szinte mindehol, sok esetben eléri, esetleg meg is haladja az egészségünkre veszélyes határértékeket.

A szennyezett levegő folyamatos belégzése betegséget idézhet elő. Mindenki számára ismert tüneteket okoz, mint fejfájás, szem irritáció, légzési problémák (tüdő- és hörgőcske irritáció), stressz, koncentráció zavar, alvászavar és még sorolhatnánk. Legyengíti immunrendszerünket, minek hatására egyéb fertőzések, betegségek kialakulásához is hozzájárulhat.

Jellemző még, hogy a multirezisztens kórokozók előfordulási gyakorisága és azok ellenállósági szintje is folyamatosan nő. Megjelentek a pánrezisztens kórokozók, amelyek minden, a jelenleg ismert és rendelkezésünkre álló antibiotikum csoporttal szemben ellenállóak, azaz rezisztensek. Mindezek kiemelt veszélytényezőt jelentenek az emberiség és ezáltal saját mindennapjaink vonatkozásában.

Erre nyújt segítséget a Kover Srl által gyártott készülékcsalád.

 

Levegőfertőtlenítő készülékek

 

Letölthető állományok